Gradient

Over Ons

Zonder een goed team geen goede radio. Dit jaar bestaat ons team uit een beproefde en op elkaar ingestelde samenstelling van techneuten, chauffeurs en mensen die hun mond niet kunnen houden. Kortom alles wat je nodig hebt voor een rijdend radiostation!

Inmiddels hebben al onze teamleden geaccepteerd dat zij vanaf nu te vinden zijn door de NSA, en kunnen wij u met trots aankondigen: Team Radio Ringvaart 2017!

Femke Stegwee – Voorzitter, DJ
Stille wateren, diepe gronden? Zo stil is Femke alleen niet, hier zullen we dus helaas nooit achter komen. In het dagelijks leven in opleiding tot juf probeert ze ook het zooitje ongeregeld dat Radio Ringvaart heet onder de duim te houden. Of dit lukt is nog maar de vraag, groep 6 is toch wat anders dan wat losgeslagen langstudeerders.

 

 

Elizabeth Hunter – Oud-voorzitter, communicatie, DJIMG_7901
Op het eerste gezicht een lief en schattig meisje, maar haar grote mond en innemende persoonlijkheid zorgen dat zij zich zonder probleem staande weet te houden in de groep. Deze dame uit Zuid-Afrika heeft de neiging om op elk gegeven moment ABBA op te zetten, gelukkig weten de andere dj’s dit tot een minimum te reduceren. Op een minimaal ABBA dieet functioneert ze echter nog prima en zo heeft ze zelfs een jaar leiding gegeven aan het team.

Matthijs de GraafMatthijs de Graaf – oud-voorzitter, sponsoring/communicatie, DJ
De drijvende kracht achter dit ambitieuze radioavontuur is Matthijs. Na een aantal jaar fanatiek aanmoedigen vanuit de volgauto werd het in 2013 tijd voor een grondiger aanpak om de Ringvaart net wat dragelijker te maken: zo werd Radio Ringvaart geboren. Als voorzitter gaf hij leiding aan de teams die Radio Ringvaart mogelijk hebben gemaakt en nog steeds houdt hij de voortgang nauwlettend in de gaten. Naast lekkere plaatjes draaien is Matthijs ook verantwoordelijk voor het contact met sponsoren.

Filip ten Bruggencate – Producent jingles, financiën, techniek, DJ
De man met kennis van bijna alles: Filip. Of het nu gaat om het in elkaar knutselen van jingles, de uitzending streamen of gevoelige gedichten voorlezen bij Candlelight: deze man kan het allemaal. Misschien is hij tijdens de Ringvaart te verleiden om een goed stukje cabaret ten gehore te brengen, maar anders zullen we in ieder geval verblijd worden met fijne nummers uit allerlei genres.

Tom de BoerTom de Boer – Chauffeur, ICT, techniek
Deze Radio Ringvaarter van het eerste uur kan over elk onderwerp minstens een uur college geven, en dat heeft hij in het verleden veelvuldig gedaan als DJ. Ondanks een diepgewortelde haat aan WordPress zorgt hij tegenwoordig nog voor de website en houdt ook alle computers, tablets en smartphones aan de praat. Daarnaast is zijn kennis van auto’s minstens net zo groot als zijn vocabulair scheldwoorden rijk is. Aangezien de één nog belangrijker is dan de ander is hij de ideale kandidaat om de rijdende Radio Ringvaartbus aan de praat te houden.

Jaïr de Valk – Techniek, DJ
Hunk? Vrouwenverslinder? Sexsymbool? Rolmodel? Jaïr is het in ieder geval niet. Gelukkig is hij wel lief, schattig en op het eerste gezicht ook nog knuffelbaar. Als de gemiddelde roeier van de Parthenon-EY Ringvaart Regatta net zo’n uithoudingsvermogen heeft als Jaïrs lever dan worden het 100 korte kilometers.

 

Ymkje Haverkamp – Sponsoring/communicatie, DJ
Diversiteit, feminisme, vooroordelen, penisnijd. Zomaar wat IMG_7890willekeurige woorden die Ymkje de komende tijd niet mag noemen. Het vrouwelijke equivalent van een Jack Russel Terriër; zij bijt zich vast in alles waar ze zich eigenlijk niet in vast mag bijten. Gelukkig ligt ze de komende maand stevig aan de ketting en kan ze zich botvieren op Parthenon-EY Ringvaart Regatta gerelateerde onderwerpen.

 

Na het vertrek van Tom van Rens (wie wordt er dan ook praeses van een studentenvereniging) was het nodig een aantal nieuwe leden aan te trekken, zeker nu na deze lustrumeditie de oudgedienden enorm aan het piepen en kraken zijn. Hieronder stellen wij ze voor:

Sylvia Philippa
De nieuwe ster aan de DJ-hemel, maar dan wel eentje die met met de Hubble telescoop nèt te zien is. Gelukkig staat de hedendaagse techniek voor niets en klinkt Sylvia’s stem zo zoetgevooisd als Geer & Goor met een paar liter witte wijn in hun mik.
Een lieve glimlach en een vlotte babbel zorgen er toch voor dat wij het vertrouwen hebben dat Sylvia kan uitgroeien tot een ongepolijste diamant.


Jason Fick

Ook wel bekend bij de dames in Leiden als Jason ’30 centimeter’ Fick. Waar hij het bloed vandaan haalt om zijn hersenen te laten functioneren weet nog niemand, maar in de tussentijd prijzen wij ons gelukkig dat hij nog stevig een microfoon vast kan houden en hier tevens nog iets zinnigs in kan zeggen. Bij het horen van zijn stemgeluid glijdt menig dame al van haar stoel, dus check van te voren even goed wanneer Jason op de radio is als je in boot luistert: een mishaal is zo gemaakt!

white gradient