Gradient

Over Ons

Zonder een goed team geen goede radio. Dit jaar bestaat ons team uit een beproefde en op elkaar ingestelde samenstelling van techneuten, chauffeurs en mensen die hun mond niet kunnen houden. Kortom alles wat je nodig hebt voor een rijdend radiostation!

Inmiddels hebben al onze teamleden geaccepteerd dat zij vanaf nu te vinden zijn door de NSA, en kunnen wij u met trots aankondigen: Team Radio Ringvaart 2018!

Femke Stegwee – Voorzitter, DJ
Stille wateren, diepe gronden? Zo stil is Femke alleen niet, hier zullen we dus helaas nooit achter komen. In het dagelijks leven in opleiding tot juf probeert ze ook het zooitje ongeregeld dat Radio Ringvaart heet onder de duim te houden. Of dit lukt is nog maar de vraag, groep 6 is toch wat anders dan wat losgeslagen langstudeerders.

 

 

Filip ten Bruggencate – Producent jingles, financiën, techniek, DJ
De man met kennis van bijna alles: Filip. Of het nu gaat om het in elkaar knutselen van jingles, de uitzending streamen of gevoelige gedichten voorlezen bij Candlelight: deze man kan het allemaal. Misschien is hij tijdens de Ringvaart te verleiden om een goed stukje cabaret ten gehore te brengen, maar anders zullen we in ieder geval verblijd worden met fijne nummers uit allerlei genres.

Tom de BoerTom de Boer – Chauffeur, ICT, techniek
Deze Radio Ringvaarter van het eerste uur kan over elk onderwerp minstens een uur college geven, en dat heeft hij in het verleden veelvuldig gedaan als DJ. Ondanks een diepgewortelde haat aan WordPress zorgt hij tegenwoordig nog voor de website en houdt ook alle computers, tablets en smartphones aan de praat. Daarnaast is zijn kennis van auto’s minstens net zo groot als zijn vocabulair scheldwoorden rijk is. Aangezien de één nog belangrijker is dan de ander is hij de ideale kandidaat om de rijdende Radio Ringvaartbus aan de praat te houden.

Jaïr de Valk – Techniek, DJ
Hunk? Vrouwenverslinder? Sexsymbool? Rolmodel? Jaïr is het in ieder geval niet. Gelukkig is hij wel lief, schattig en op het eerste gezicht ook nog knuffelbaar. Als de gemiddelde roeier van de Parthenon-EY Ringvaart Regatta net zo’n uithoudingsvermogen heeft als Jaïrs lever dan worden het 100 korte kilometers.

 

Ymkje Haverkamp – Sponsoring/communicatie, DJ
Diversiteit, feminisme, vooroordelen, penisnijd. Zomaar wat IMG_7890willekeurige woorden die Ymkje de komende tijd niet mag noemen. Het vrouwelijke equivalent van een Jack Russel Terriër; zij bijt zich vast in alles waar ze zich eigenlijk niet in vast mag bijten. Gelukkig ligt ze de komende maand stevig aan de ketting en kan ze zich botvieren op Parthenon-EY Ringvaart Regatta gerelateerde onderwerpen.

 

Na het vertrek van Tom van Rens (wie wordt er dan ook praeses van een studentenvereniging) was het nodig een aantal nieuwe leden aan te trekken, zeker nu na deze lustrumeditie de oudgedienden enorm aan het piepen en kraken zijn. Hieronder stellen wij ze voor:

Jason Fick
Ook wel bekend bij de dames in Leiden als Jason ’30 centimeter’ Fick. Waar hij het bloed vandaan haalt om zijn hersenen te laten functioneren weet nog niemand, maar in de tussentijd prijzen wij ons gelukkig dat hij nog stevig een microfoon vast kan houden en hier tevens nog iets zinnigs in kan zeggen. Bij het horen van zijn stemgeluid glijdt menig dame al van haar stoel, dus check van te voren even goed wanneer Jason op de radio is als je in boot luistert: een mishaal is zo gemaakt!

 

Maas van Zeijl.

40% baard, 60% enthousiasme. Maas is de hipster titel 100% waardig. Hoe deze jongen altijd vrolijk blijft, Joost mag het weten. Waar Ymkje beschreven wordt als een Jack Russel Terriër, is Maas een typische Golden Retriever; een goedbedoelende stuiterbal. Let op, deze jongen maakt om de haverklap een woordgrap en ze zijn zelden grappig. Wees gewaarschuwd.

 

white gradient